Renovatie Atrium IJsselland Ziekenhuis

In opdracht van het IJsselland Ziekenhuis te Capelle aan den IJssel verbouwen en moderniseren  wij het hart van dit in de afgelopen jaren, in fasen, sterk gemoderniseerde ziekenhuis. De centrale hal, ook wel  Atrium genoemd huisvest balie en winkel functies maar ook een aantal wachtruimten voor de diverse afdelingen. De bestaande service/informatie balie en winkel/kiosk ruimten worden compleet vernieuwd en gesitueerd onder een ogenschijnlijk ¨zwevende¨ betonvloer die als extra wachtruimte gebruikt gaat worden. Tevens worden de bestaande back-office gebieden uitgebreid en krijgen deze een meer open en client vriendelijker karakter en worden extra sanitair ruimten voorzien. Naast het creëren van de nieuwe ruimten wordt de gehele begane grond vloer opnieuw betegeld en worden op de verdiepingen de wanden van de techniek-ruimten brandwerend geüpgraded.

De grootste uitdaging op dit project is het afstemmen van onze werkzaamheden op de bezoekersstromen en de dagelijkse routine/bedrijfsvoering van het ziekenhuis. Door slimme faseringen, goede coördinatie, afstemming met de facilitaire dienst en het continu aanpassen van bezoekersroutes blijft het ziekenhuis volop in bedrijf terwijl wij, voor iedereen veilig, onze werkzaamheden uitvoeren. Een prachtige uitdaging, passend bij onze ambities met betrekking tot het verder meebouwen aan de zorg! De oplevering voor dit project staat gepland voor juli 2021.

Onderstaande artist impressions geven een goed beeld van de te verwachten eindsituatie.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2