Werken bij Hegeman

Juiste persoon op de juiste plek

Bij Hegeman beschikken we over de juiste capaciteit aan mensen die in kunnen spelen op de behoefte vanuit de markt. Daarbij houden we continu aandacht voor de juiste balans binnen het personeelsbestand en staan we zeker ook open voor nieuw talent. We hebben een relatief klein, maar qua kennis en competenties hoogwaardig personeelsbestand. We kennen elkaar en elkaars kwaliteiten bovendien goed, waardoor we onze projectteams optimaal in kunnen richten. Cruciaal in onze ogen, elk project bij ons is namelijk anders en vereist dan ook andere competenties. Daardoor werken we altijd met een hoogwaardige kwaliteit en zijn we flexibel waar nodig. Met eigen timmerlieden die de kwaliteit op de bouwplaats bewaken. Samen bedienen wij onze klant, inspelend op de competenties en disciplines die gevraagd worden.

Oog voor diversiteit

Wij vinden dat ons personeelsbestand in balans moet zijn en streven ernaar dat dit zoveel mogelijk een afspiegeling is van de maatschappij. In ons aannamebeleid zie je dit terug, zo zijn wij afgelopen jaren met meerdere statushouders een leer-werktraject aangegaan, waarbij ze onder begeleiding van erkende leermeesters de kans krijgen zich te ontwikkelen tot vakmensen. Wij werken niet alleen voor deze doelgroep, maar over het algemeen nauw samen met onderwijsinstellingen van praktijkonderwijs tot wetenschappelijk onderwijs. De balans vind je echter niet alleen door je als bedrijf te richten op jongeren en ook dat vind je terug in ons aannamebeleid. Een goede mix van jeugdigheid en senioriteit is een belangrijke basis.

Begeleiding van een mentor

Ben je nieuw binnen Hegeman, dan is er een mentor die je begeleidt.  De mentor helpt je waar mogelijk/nodig en houdt op laagdrempelige wijze het contact tijdens de eerste maanden. De mentor werkt daarnaast samen met de HR-afdeling proactief aan je ontwikkeling: waar wil je naartoe groeien? Zijn er nog cursussen die je wilt of moet volgen? Zo helpen we nieuwe collega’s om snel hun plekje te vinden binnen het bedrijf en om sneller te groeien binnen Hegeman.

Young Development Programma en Jong Hegeman

Jong talent bieden we ‘training on the job’ via ons Young Development Programma. Dat is altijd maatwerk, omdat iedereen anders is. Ook de behoefte van onze organisatie speelt een rol bij de invulling van een dergelijk programma voor jou. Over het algemeen loop je mee op alle afdelingen, zodat je een goed beeld krijgt van ons bedrijf.

Of je nu bij ons komt werken of stageloopt, we betrekken je graag bij Jong Hegeman, hét innovatieplatform van Hegeman.

Lees meer over Jong Hegeman >>

Lees meer over ons Young Development Programma

Werken bij Hegeman

Bouwen aan jouw carrière?

We zijn altijd op zoek naar talent. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Snel solliciteren? Vul onderstaand formulier in en wij sturen u snel een inhoudelijke reactie. Uw gegevens worden conform de AVG-wetgeving verwerkt.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2