Bewust Veilig-dag 2022!

Hegeman Bouw en Infra heeft veiligheid als topprioriteit! Naast onze eigen dag van de veiligheid nemen wij daarom ook deel aan de Bewust Veilig-dag die dit jaar gehouden wordt op 30 maart georganiseerd door Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland.

Onveilige gewoontes sluipen erin. even snel iets willen doen en de snelle optie boven de veilige optie kiezen kan leiden tot onveilige situaties. En ieder ongeluk is er één te veel. Daarom is de slogan dit jaar “We blijven erop hameren!“.

Om hier extra aandacht aan te geven hebben wij een actie bedacht, waarmee wij met zijn allen laten zien dat wij blijven hameren op het belang van veiligheid en gezondheid op onze bouwplaatsen!

Win een Lunch voor jouw Hegeman bouwplaats!

Doe mee en zend een foto in van jouw bouwplaats en win een complete lunch. En nee, geen lunch voor jou alleen. Maar een lunch voor je gehele bouwplaats! Dat is toch mooi? Doe je het niet voor jezelf, dan doe je het toch gewoon voor je leuke collega’s op de bouwplaats!

Hoe doe je mee? Stuur een foto in dat de netheid en veiligheid van jullie bouwplaats uitstraalt. In onderstaand veld kan je maximaal twee foto’s uploaden. Zet in de bestandsnaam jouw voor-en achternaam, je bedrijfsnaam én de bouwplaats waar de foto van is. Doe je dit niet, dan weten we helaas niet van wie de inzending afkomstig is! Je kunt je foto’s uploaden van 23 t/m 30 maart 2022. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk de winnaar bekend maken!

Dien je foto’s hier in om kans te maken op de Lunch!

Inzending Bewust Veilig-dag 2022

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif, tiff, Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 2.

    Bewust Veilig Krant 2022

    Check hier de Bewust Veilig krant van 2022 of ga naar https://bewustveilig.com/materialen-acties-bewust-veilig-dag/ om het magazine hier te downloaden.

    Bewust-veilig-krant-2022-NL

    Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
    Annuleren2